×
Тел.: (044) 500 3025

12.09.2019

Дизайн магазину G2G в Гонконзі вразив журі Red Dot Award тим, наскільки успішно у його творців вийшло трансформувати стару будівлю в сучасне торговельне та виробниче приміщення. Рішення отримало нагороду в області продуктового дизайну.

Замовником проекту став Гонконгський науково-дослідний інститут текстилю та одягу. Безпосередньо в магазині знаходиться виробнича лінія, що перешиває вживані речі в нові, придатні для носіння.

Приміщенням для магазину служить старий контейнер зі спеціальною антивібраційною, шумо- і пилонепроникною конструкцією. Це дозволило розташувати цех в жвавому місці — художньо-культурному комплексі The Mills.

Подвійне скління захищає торгові приміщення від шуму і водночас забезпечує гарну видимість виробничого процесу.

У дизайні інтер'єру з'єднуються старі і нові будівельні елементи, забезпечуючи баланс між історичною структурою і сучасністю. Наприклад, стовпи всередині приміщення спеціально залишили недоторканими, щоб відобразити філософію дизайну «старе — це старе, нове — це нове».



Якщо у Вас виникли питання щодо матеріалів і послуг компанії "Аверс", замовте "Зворотній дзвінок". Ми передзвонимо Вам найближчим часом!